از دیپلماسی دیجیتالی تا دیپلماسی توئیتری
دیپلماسی عمومی در شکل و قالب های متفاوت بروز و ظهور پیدا میکند به طوری که امروزه دیپلماسی دیجیتالی یا دیپلماسی توییتری یکی از بارزترین و مهم ترین انواع دیپلماسی عمومی است. کشورها تلاش می کنند با استراتژی های متفاوت از بسترهای دیجیتال برای اثرگذاری بر مخاطبین هدف خود اقدام کنند؛ یک موضوع را قابل توجیه جلوه دهند یا توجه عمومی در اتمسفر کاربران مجازی را جلب کنند.
توییتر مهم ترین بستر برای ارائه موضع گیری های دیپلمات هاست که این پلتفرم (سکو) را تبدیل به صحنه ای از کارزار مبارزات دیپلماتیک و روایت های کشورهای مختلف کرده است.در این صحنه همه شخصیت ها تلاش می کنند تا روایت خود را در این سکو مستدل تر و باورپذیرتر جلوه دهند.
در انواع دیپلماسی های دیجیتال دیپلماسی توییتری جذابیت و دلائل بیشتری برای برجسته شدن دارد از اصلی ترین دلائل آن سهولت استفاده از توییتر نسبت به یوتیوب یا فیس بوک است چرا که محتوای تولید کننده ی مطلب در توییتر کاراکترهای حروفی هستند برخلاف عکس و ویدیو که در بسترهای مثل یوتیوب، ایسنتاگرام یا فیس بوک استفاده می شوند.با این حال این سکو نیز توسط دستگاه دیپلماسی کشور ایران به درستی استفاده نشده است.
دیدگاهتان را بنویسید